kapcsolat

Értesítés Horizon Go szolgáltatás bevezetéséről

Posted in Hírek

 

Tisztelt Előfizetőnk,

Horizon Go szolgáltatás

Örömmel értesítjük, hogy ügyfeleink magasabb szintű kiszolgálása érdekében újabb díjmentes prémium digitális kábeltelevízió szolgáltatások váltak elérhetővé.

A Horizon Go szolgáltatás használatához TV Comfort vagy TV Premium kábeltelevízió előfizetés, zavartalan szélessávú internet kapcsolat (vezetéken, wifi-n, vagy mobilhálózaton keresztül), valamint lejátszásra alkalmas eszköz (asztali vagy hordozható számítógép, tablet, okostelefon) szükséges. A szolgáltatás segítségével helyhez kötöttség nélkül nézhet számos digitális televízió csatornát számítógép, tablet, vagy okostelefon eszközén. A Horizon Go-val elérhető dedikált csatornák száma, a digitális kábeltelevízió előfizetésben foglalt csatornák mennyiségétől, illetve az alkalmazott internethálózati eléréstől függően változó. A Horizon Go műsorújság oldalán áttekintheti az aktuális csatornakínálatot, illetve megnézheti az egyes csatornák részletes műsorkínálatát. Az éppen futó, illetve kezdődő műsorokról pedig további információkat is olvashat.

További információért kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a 1200 rövidített hívószámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen.


Bízunk benne, hogy fejlesztéseinknek a jövőben Ön is élvezni fogja az előnyeit.

Kellemes televíziózást, jó szórakozást kívánunk!

Üdvözlettel,

Amtel Kft.

LAKOSSÁGI ÜGYFELEK

INTERNET
TELEFON
TELEVÍZIÓ