kapcsolat

Hírek

Hírek

Cégünkkel, szolgáltatásainkkal, programjainkkal kapcsolatos híreket osztunk meg Önökkel.

Tájékoztatás KTV ÁSZF változásról

 

Tisztelt Előfizetőnk,

A vezetékes műsorterjesztési szolgáltatás, az internet hozzáférés és bérelt vonal szolgáltatás és a telefonszolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek módosulnak.

A csatorna szerepeltetésének vállalt időpontjának lejárata miatt a digitális Gold és Prémium csatornakínálatból kivezetésre került a Golf Channel műsorcsatorna.
A Prémium csatornakínálatba bevezetésre került a Film4 és az ATV Spirit csatorna.
2019. február 2-től a Spíler2 TV és a Spíler2 TV HD műsorcsatorna bevezetésre került a Prémium csatornakínálatba.
2019. február 14-től az Active csomagból kivezetésre kerül a Vivid műsorcsatorna.
2019. február 17-től a Jocky TV műsorcsatorna bevezetésre kerül a Bronze és Comfort csomagokba, továbbá a Moziverzum csatorna a Prémium csomagba.
Az új csatornakiosztás az érvényesség kezdetétől, 2019. március 4-től elérhető a www.amtel.hu weboldalon, az Amtel dokumentumtárban.
A csatornák szerepeltetésének vállalt időpontja: 2019. március 7.

Bővebb információért keresse ügyfélszolgálatunkat, a 1200 ügyfélszolgálati számon.


Üdvözlettel,

Amtel Kft.

Tájékoztatás az HBO Go szolgáltatásról

 

Tisztelt Előfizetőnk,

HBO előfizetéssel rendelkező ügyfeleink számára elérhetővé az HBO Go szolgáltatás. A HBO Go egy internet alapú filmtár, amellyel korlátlanul hozzáférhet több mint 1800 órányi filmhez és sorozathoz. A folyamatosan frissülő tartalom elérhető számítógépen, táblagépen, okostelefonon, vagy smart TV készüléken is - párhuzamosan 4 eszközön. A HBO Go legális hozzáférést biztosít olyan exkluzív tartalmakhoz, saját gyártású HBO produkciókhoz és sorozatokhoz, amelyeket máshol nem érhetne el. Kiemelt sorozatok esetében akár már a TV premier előtt megtekintheti kedvenc sorozata legújabb részét. A szolgáltatás könnyedén elérhető egy egyszerű internet kapcsolaton keresztül.

A szolgáltatás használatához egy egyszeri regisztráció szükséges.

A regisztrációval kapcsolatban forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a 1200 rövidített hívószámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen.


Bízunk benne, hogy fejlesztéseinknek a jövőben Ön is élvezni fogja az előnyeit.

Kellemes televíziózást, jó szórakozást kívánunk!

Üdvözlettel,

Amtel Kft.

Tájékoztatás a Vodafone TV szolgáltatásról

 

Tisztelt Előfizetőnk,

A Vodafone TV szolgáltatás használatához TV Comfort vagy TV Premium kábeltelevízió előfizetés, zavartalan szélessávú internet kapcsolat (vezetéken, wifi-n, vagy mobilhálózaton keresztül), valamint lejátszásra alkalmas eszköz (asztali vagy hordozható számítógép, tablet, okostelefon) szükséges. A szolgáltatás segítségével helyhez kötöttség nélkül nézhet számos digitális televízió csatornát számítógép, tablet, vagy okostelefon eszközén. A Vodafone TV-vel elérhető dedikált csatornák száma, a digitális kábeltelevízió előfizetésben foglalt csatornák mennyiségétől, illetve az alkalmazott internethálózati eléréstől függően változó. A Vodafone TV műsorújság oldalán áttekintheti az aktuális csatornakínálatot, illetve megnézheti az egyes csatornák részletes műsorkínálatát. Az éppen futó, illetve kezdődő műsorokról pedig további információkat is olvashat.

A szolgáltatás használatához egyszeri regisztráció szükséges.

A regisztrációval kapcsolatban kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a 1200 rövidített hívószámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen.


Bízunk benne, hogy fejlesztéseinknek a jövőben Ön is élvezni fogja az előnyeit.

Kellemes televíziózást, jó szórakozást kívánunk!

Üdvözlettel,

Amtel Kft.

2014. július 09.

Internetes gyermekvédelmi szűrőszoftver ajánlás

Kategória: Hírek

Tudja biztonságban gyermekét a világhálón is.

Internetes gyermekvédelmi szűrőszoftver ajánlás

A gyermekek biztonságos internethasználata kiemelt fontosságú az Amtel Kft. számára. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság és a Gyermekvédelmi Kerekasztal ajánlásait figyelembe véve, az Amtel Kft. a Norton Family szűrőszoftvert ajánlja ügyfeleinek a kiskorúak számára káros internetes tartalmak szűrésére.

Csatornakiosztás

Az AMTEL Kft. aktuális televízió csatornakiosztása

Tisztelt Ügyfelünk!

Az AMTEL Kft. televízió aktuális csatornakiosztását az alábbi oldalon tekintheti meg:

csatornakiosztás

LAKOSSÁGI ÜGYFELEK

INTERNET
TELEFON
TELEVÍZIÓ