kapcsolat

Leggyakoribb hibajelenségek:

 1. Távoli számítógép nem válaszol - 678-as (Vista rendszernél 815-ös) hibakód:
  a,) Ha a hálózati kártya LED-je nem világít, de a kábel megfelelően van csatlakoztatva, akkor ezt jelezze az ügyfélszolgálaton,
  b,) Ha a hálózati kártya LED-je világít, akkor készítsen új kapcsolódási ikont a Startmenü/Vezérlőpult/Hálózati Kapcsolatok ponton belül.

 2. A megadott cél nem érhető el - 769-es (Vista rendszernél 814-es) hibakód:
  Ha „a megadott cél nem elérhető” hibaüzenetet kapja Windows XP/2003/ Vista esetén, akkor a hálózati kártya le van tiltva. Engedélyezze, majd próbáljon csatlakozni.

 3. Hozzáférés megtagadva, mert a felhasználónév és/vagy jelszó érvénytelen – 691-es hibakód:
  Amennyiben rossz felhasználónév vagy jelszó hibaüzenetet kap, ellenőrizze, hogy megfelelő adatok vannak-e megadva a csatlakozásban. Írja be újból a jelszót, majd ha nem sikerül a kapcsolódás, akkor készítsen új kapcsolódási ikont a Startmenü/Vezérlőpult/Hálózati Kapcsolatok ponton belül. Mindezek eredménytelensége esetén hívja az ügyfélszolgálatot segítségért.

 4. Lassú az internetes kapcsolat:
  Ha lassúnak találja a kapcsolódási sebességet, akkor routere kiiktatásával, közvetlenül csatlakozva ellenőrizze azt valamelyik sebesség mérő oldalon. Ha az oldalon mért értékek a szerződésben lévő sebességnek megfelelnek, akkor ellenőrizze a számítógépet víruskeresővel, vagy ellenőrizze számítógépe egyéb beállításait.
 • Written by: AMTEL Ügyfélszolgálat
 • 2014. február 08., szombat

LAKOSSÁGI ÜGYFELEK

INTERNET
TELEFON
TELEVÍZIÓ